Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Emma Watson

Logan Lerman hatalmas szerencséje


A The Perks Of Being A Wallflower sztárja nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy megcsókolhatta a Harry Potter sorozat női főszereplőjét.


Logan Lerman kivételes helyzetben van, mivel csókot válthatott a Harry Potter filmek csodálatosan szép főszereplőjével. A fiatal sztár a The Perks Of Being A Wallflower című romantikus drámával játszott együtt Emma Watson-nal.

A két fiatal a 2012-es Mtv Movie Awards elő-buliján együtt jelent meg, hogy bemutassák a mozi előzetesét. A történet egy rendkívül introvertált gólyáról szól, akit a szárnyai alá vesz két végzős fiatal és bevezetik a valódi világba. Lerman karaktere, Charlie természetesen beleszeret új barátjába, Sam-be, akit Watson alakít.

Egy csók is elcsattan kettőjük között, amiért örökké hálás lesz az amerikai sztárpalánta. Logan elmondta – „A teljes stáb előtt történt a dolog, elég sok ember volt jelen és elég sokszor megcsináltuk. Ennyi az egész. Elég furcsa dolog, amikor az ember egy film kedvéért csinálja. Elég különös. De ő nagyon jó fej volt. Nagyon kellemetlen is lehetett volna, de nem volt az. Azért ő mégiscsak Emma Watson, szóval egy nagyon szerencsés fickó vagyok.”


Forrás: One Média Hírügynökség

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular