2012. június 23., szombat

Emma Watson a Noah-ról tárgyal


A Harry Potter filmek sztárja a pletykák szerint egy szerepről tárgyal Darren Aronofsky legújabb filmjében.


Emma Watson a jelek szerint nem fog nyomtalanul eltűnni a filmiparból, a hírek szerint máris egy újabb szerepről tárgyal. A Harry Potter filmek sztárja Darren Aronofsky legújabb filmjében, a Noah-ban kaphat feladatot.

A szerepet eredetileg Saoirse Ronan kapta volna meg, de a brit szépség a jelek szerint elhappolta előle. A Variety információi szerint azonban még Dakota Fanning is pályázott a munkára, de a Fehete hattyú rendezőjével végül az egykor Hermione Granger lett a befutó, aki így Russell Crowe mellett szerepelhet majd.

A történet a bibliai hajóépítőről szól. Watson egy fiatal lányt alakít majd, akinek Noé fiával, Shem-mel lesz kapcsolata. Jennifer Connelly pedig a pletykák szerint Noé felesége lehet, a gyermekeiket pedig Douglas Booth és Logan Lerman, játsszák.

Amennyiben valóban bezsebeli a szerepet Emma, úgy tagadhatatlanul ő lesz a Potter franchise legsikeresebb szereplője. A lány nemrég fejezte be a munkát Sofia Coppola új moziján, a The Bling Ring-en, de tárgyal Guillermo Del Toro Szépség és a szörnyeteg feldolgozásáról is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése