2012. június 3., vasárnap

Emma Watson rúzsfüggő

Emma Watson a nézők szeme előtt cseperedett fel a Harry Potter filmek gyereksztárjából egy igazi nővé. A fiatal hölgy mára már több divatcégnek is dolgozott, arcát adta különböző termékekhez és divatfotózásokra hívják.

A színésznő, aki jelenleg az egyetemre koncentrál, korábban utálta rúzsozni magát, mára azonban valóságos rúzsfüggővé vált. Szinte mindig visel magán valamilyen színt, amikkel nagyon szeret kísérletezni is.

"Amikor fiatalabb voltam, utáltam a rúzsokat. Aztán az elmúlt két-három évben számtalan színt kipróbáltam magamon. A kedvenc nappali színem a korallpiros." - mondta el Emma, aki tanácsot is adott, hogy tegyük tartóssá az ajakrúzst - "Hogy igazán intenzív hatása legyen, le kell törölni az első réteget és újra felkenni. Használjanak testszínű kontúrt, hogy hangsúlyos legyen a száj íve, és egy fogkefével radírozzuk át minden nap a szájunkat. Csodásan fog kinézni."

A 22 éves sztár azonban nem ilyen következetes a körmeivel, bár azt is szívesen lakkozza - "A köröm is nagyon szórakoztat. Nagyon ritkán viselek rajta színt, mert egyetlen nap alatt tönkre szoktam tenni a lakkozást, de ha zuhanyzás közben meglátok egy színes lakkot a lábkörmeimen, attól mindig jobb kedvem lesz."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése