Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe részegen forgatott


A Harry Potter filmek egykori gyereksztárja újabb fronton bizonyította tehetségét, ezúttal egy klipben vállalt szerepet.


Daniel Radcliffe a sztárja a Sheffield-i Slow Club zenekar legújabb dalához készült klipnek. Az egykori Harry Potter címszereplő a hírek szerint nagy rajongója az észak-brit csapatnak, így boldogan vállalta el a felkérésüket. A csapat énekesnője, Rebecca Taylor elmondta – „Tudtuk, hogy Daniel szereti a zenénket, aminek nagyon örülünk. De csak azután döntöttük el, hogy őt akarjuk a klipbe, hogy találkoztunk és beszélgettünk vele.”

Ő az egyik legérdekesebb, legenergikusabb ember, akivel valaha találkoztunk, ráadásul nagyon elkötelezett volt, hogy jól sikerüljön a film, amivel nagyon lenyűgözött minket. Miatta döbbentünk rá, hogy milyen lusták vagyunk, ha videóról van szó!”

A Beginners című dal videójában a színész, hawaii mintás ingben látható egy kihalt kocsmában, énekli a dalt, egymás után dönti magába a feleseket, részegen tántorog és a falakat ütlegeli. A klipet Londonban vették fel, helyszínéül a Faltering Fullback pub-ot választották.

Nem Radcliffe az egyetlen Potter sztár, aki zenei videóban szerepel, Rupert Grint is megjelent már Ed Sheeran Lego House-hoz készült képi anyagában.

Forrás: One Média Hírügynökség

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular