Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Börtönben a Harry Potter sztárja

Jamie Waylett (22) nevét a Harry Potter filmekből ismertük meg – a fiatal színész játszotta a mardekáros Vincent Crakot, Draco Malfoy cimboráját. Waylett a tavaly nyáron történt londoni lázongásban részt vett, és erőszakos cselekedeteiért börtönbüntetésre ítélték.


Jamie-t a London Wood Green Crown bíróság bűnösnek találta erőszakos cselekedetek elkövetése és lopás miatt, melyet a tavalyi utcai zavargások alkalmával több társával együtt követett el.

A színész egyidejűleg egy kétéves és 12 hónapos letöltendő büntetést kapott, de valószínűleg egy év után feltételesen szabadlábra helyezik. A bíró az ítélet kihirdetésekor ezt magyarázta:
„Több alkalommal láttak benzines üveggel és ronggyal a kezedben, amit aztán meggyújtottál, mint egy kanócot. Teljes mértékben elfogadom az esküdtszék döntését, és ugyan nem dobtad el az üveget, mégis, félelmetesen néztél ki vele.”

Nem ez az első alkalom, hogy Waylettnek problémája akad a törvénnyel – 2009-ben kábítószer birtoklásáért tartóztatták le, de 120 óra közmunkával kiválthatta a büntetetést.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular