Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potterék csak a vásznon jó barátok

A Harry Potter sikersorozat milliomos ifjú sztárjai csak a történetben elválaszthatatlan barátok. A J.K. Rowling könyvéből készült nyolc részes filmnek köszönhetően gyakorlatilag együtt nőttek fel, ám Hollywood nem kovácsolta össze a főhőst alakító Daniel Radcliffet és hű társát, a Ront megformáló Rupert Grintet.

A 22 éves Radcliffe (aki az elmúlt időszakban színházban is bizonyította tehetségét) úgy nyilatkozott nemrég, hogy egyáltalán nem barátok Rupert Grinttel. Elmondása szerint szinte soha nem beszél vöröshajú kollégájával, ellenben a mindenki által csodált női főszereplővel, a Hermionét életre keltő Emma Watsonnal nagyon jóban vannak.

"Mindenki azt hiszi, hogy Emma, Rupert és én a legjobb barátok vagyunk, és állandóan együtt lógunk" - mondta a színész, majd hozzátette: "Ez egyáltalán nincs így. Bár Emmával szinte naponta sms-ezünk, Ruperttel nem, és nem is találkozunk soha. Talán ha félévente egyszer összefutunk, vagy még ritkábban, akkor megkérdezzük egymástól, mi újság, de ez minden, semmi több."

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular