Harry Potterék csak a vásznon jó barátok

A Harry Potter sikersorozat milliomos ifjú sztárjai csak a történetben elválaszthatatlan barátok. A J.K. Rowling könyvéből készült nyolc részes filmnek köszönhetően gyakorlatilag együtt nőttek fel, ám Hollywood nem kovácsolta össze a főhőst alakító Daniel Radcliffet és hű társát, a Ront megformáló Rupert Grintet.

A 22 éves Radcliffe (aki az elmúlt időszakban színházban is bizonyította tehetségét) úgy nyilatkozott nemrég, hogy egyáltalán nem barátok Rupert Grinttel. Elmondása szerint szinte soha nem beszél vöröshajú kollégájával, ellenben a mindenki által csodált női főszereplővel, a Hermionét életre keltő Emma Watsonnal nagyon jóban vannak.

"Mindenki azt hiszi, hogy Emma, Rupert és én a legjobb barátok vagyunk, és állandóan együtt lógunk" - mondta a színész, majd hozzátette: "Ez egyáltalán nincs így. Bár Emmával szinte naponta sms-ezünk, Ruperttel nem, és nem is találkozunk soha. Talán ha félévente egyszer összefutunk, vagy még ritkábban, akkor megkérdezzük egymástól, mi újság, de ez minden, semmi több."

Megjegyzések