2012. április 15., vasárnap

Daniel Radcliffe a tinik támasza

A Harry Potter filmek sztárja azt tanácsolja azoknak a tiniknek, akiket társaik „kínoznak”, hogy azonnal kérjenek segítséget.

Daniel Radcliffe továbbra is kiáll a meleg fiatalok mellett, most egy erőszak-ellenes társadalmi célú hirdetésben is szerepet vállalt. A világ számos országában egyre komolyabb gondot okoz, hogy az iskolákban verbálisan és fizikailag bántalmazzák egymást a gyerekek.

A Harry Potter sztár hosszú ideje dolgozik együtt a Trevor Project elnevezésű non-profit csoporttal, ami meleg, leszbikus és biszexuális fiataloknak nyújt segítséget. A színészt a szervezet díjával, a Hero Award-dal is kitüntették tavaly New Yorkban, ő a csapat egyik nem hivatalos szóvivője.

Daniel most egy TV kampány arca is lett, ami Amerikában kerül adásba. A társadalmi célú hirdetés azt javasolja a fiataloknak, hogy ne szégyelljenek segítséget kérni, ha bántalmazzák őket a társaik akár szavakkal, akár fizikailag.

„Daniel Radcliffe vagyok és hiszek abban, hogy segítséget kérni az egyik legbátrabb dolog, amit egy ember tehet. A szenvedsz és segítségre van szükséged, hívd a Trevor életvonalát… Ingyenes és teljesen titkos, képzett tanácsadók várnak heti hét napon 24 órában, előítéletek nélkül.” – mondja a hirdetésben a híresség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése