Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Kate Winslet és Kenneth Branagh újra együtt

Másfél évtized után újra együtt dolgozhat Kate Winslet és Kenneth Branagh, a színésznő a hírek szerint Branagh legújabb rendezésében vállalt szerepet.

A színész The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society címmel forgatja soron következő filmjét – közölte a BBC brit közszolgálati adó honlapja. Branagh nemrég egy interjúban „szép románcként megindító és felemelő” történetnek írta le az alkotást.

Az Oscar-díjas Kate Winslet legutóbb 1996-ban dolgozott együtt brit honfitársával egy Hamlet-feldolgozásban. A filmben Kenneth Branagh játszotta a címszerepet Judi Dench és Billy Crystal oldalán. Az alkotást négy Oscar-díjra jelölték.

A The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society egy 2008-as könyvsikernek, Mary Ann Shaffer, valamint unokahúga, Annie Barrows azonos című regényének feldolgozása. Barrows azután vállalt részt a kötet megírásában, hogy nénje halálos beteg lett. Mary Ann Shaffer 74 évesen, a könyv megjelenése előtt néhány hónappal hunyt el.

A második világháború után játszódó történet egy Juliet Ashton nevű újságíróról szól, aki feltárja annak történetét, hogy Guernsey szigetének lakói miként jártak túl a német megszállók eszén egy könyvklub létrehozásával.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular