Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
J.K.Rowling

THE CASUAL VACANCY

THE CASUAL VACANCY címmel szeptember 27-én kerül a polcokra J. K. ROWLING, a Harry Potter-széria szerzője felnőtteknek szóló regénye.

A könyvet a Little, Brown & Co. jelenteti meg, a kiadó csütörtökön közölte a kötet címét, megjelenésének dátumát, rövid szinopszisát. Ez az első könyv, amelyet Rowling azóta írt, hogy búcsút intett Harry Potter varázslótanonc világának. A hétrészes regényfolyam minden idők egyik legsikeresebb fikciós műve volt, amelyből nagy sikerű filmfeldolgozások is születtek. Az író új könyve egy látszólag idillikus angol városkában, Pagfordban játszódik – árulta el a kiadó. A történet egy népszerű férfi, Barry Fairweather váratlan halálával kezdődik, az eset megrázza a települést, amely valójában sokkal vészjóslóbb hely, mint azt a felszín sugallja. Pagford valójában „háborús övezet”, gazdagok állnak szemben szegényekkel, szülők harcolnak tinédzser gyerekeikkel, feleségek a férjükkel. A Little, Brown & Co. szerint a regény „fekete komédia".

A THE CASUAL VACANCY e-könyvként és hagyományos, papíralapú kiadásban is megjelenik. Rowling korábbi munkájával magasra rakta a lécet, a Harry Potter-kötetekből világszerte 450 millió példányt adtak el, az utolsó 2007-ben jelent meg. Az angol író az év elején jelentette be, hogy felnőtteknek ír regényt, a részleteket egészen mostanáig azonban titokban tartotta.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular