2012. április 14., szombat

Ígéretes Emma Watson legújabb filmje, a Your Voice In My Head

Egy beteg újságírónő és egy pszichiáter kapcsolatát mutatja be a Harry Potter filmekért is felelős David Yates legújabb filmje.

Érdekes, hogy Emma Watson útja ismét kereszteződik a Harry Potter filmek rendezőjével, David Yates-szel, hiszen a rendező felkérte a fiatal színésznőt, hogy szerepeljen legújabb filmjében. Még semmi sem hivatalos, de elég jók az esélyek, hogy Emma elvállalja a szerepet Emma Forrest önéletrajzának filmadaptációjában, aminek forgatókönyvét egyébként maga a híres újságírónő írta.

A történet dióhéjban:

Emma Forrest, az akkor 22 éves újságíró a New York-iak pörgős életét élte, amikor felfedezte, hogy valami nagyon nincs rendben nála. Az állandó magány, a botrányos kapcsolatok és az önsanyargató életmód már szinte teljesen kikészítette az újságírónőt, mire az öngyilkosság határán egy végtelenül segítőkész és optimista pszichiáter kanapéján találta magát. A látogatások mellett töretlenül folytatta írói karrierjét és idővel szerelembe esett. Egyszer viszont, amikor időpontot szeretett volna kérni, senkit nem ért el, ugyanis szeretett orvosa 53 évesen hirtelen elhunyt. Ő volt az egyetlen biztos pont az életében, így Emmát teljesen kikészítette a haláleset, ráadásul szerelmi élete is újra romokban hevert. Nem volt mit tennie, az íráshoz kellett fordulnia lelki megnyugvásért és önerőből kellett felépíteni újra mindent, ami összedőlt.

Nem csak a történet és Emma Watson miatt tűnik ígéretesnek a mű, ugyanis a pszichiáter szerepére nem kisebb nevek esélyesek, mint George Clooney vagy Tom Hanks!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése