2012. április 14., szombat

Daniel Radcliffe egy vagyonnal fogadott a Super Bowl-ra


A Harry Potter filmek sztárja ötezer dollárral fogadott a vasárnapi Super Bowl-ra, azaz az amerikai focibajnokság döntőjére.


Daniel Radcliffe egy vaskos összeggel fogadott a vasárnapi Super Bowl-ra, azaz az amerikai focibajnokság döntőjére. A tét azonban nem az ő tárcáját gazdagítja majd, ha favoritjai nyernek, hanem egy alapítványét.

A Harry Potter sorozat sztárja, aki az utóbbi időben több más filmszerepet is vállalt, nagy New York Giants rajongó, és meg van róla győződve, hogy kedvencei legyőzik a New England Patriots csapatot. A napokban egy tévéinterjúban ezt olyan biztosra vette, hogy fogadott a házigazdával, Ellen DeGeneres-szel a győzelmükre. De a fogadás jótékony célt is szolgál, bármelyiküknek is lesz igaza, vesztes ötezer dollárral kell hogy támogassa a Trevor Project nevű szervezetet, ami a melegek jogaiért küzd.

Radcliffe közölte – „Van egy ajánlatom… Mindketten támogatjuk a Trevor projectet. Arra gondoltam, hogy fogadjunk az ő javukra. Te mondhatod meg az összeget. Én természetesen a Giants-nek szurkolok... És a Giants is fog nyerni.”

DeGeneres pedig ráállt a fogadásra, ezért a színész kijelentette – „Ha a Patriots nyer, én adom nekik a pénzt. Ha a Giants, akkor te adsz nekik.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése