Szerelmi fészek, több szinten: íme az Alkonyat sztárpárjának legújabb otthona Londonban

Ebben az ízléses lakásban bújhat össze a két fiatal sztár - a képekért kattints ide! Robertnek és Kristennek a számtalan forgatás miatt sok időt kell külön töltenie egymástól, de ha együtt lehetnek, itt végre békén hagyják őket. A luxusapartman Notting Hillben, London északkeleti részén található. Szerencsére az utóbbi időben sokat tudtak együtt lenni itt, hiszen Kristen Angliában forgatta legutóbbi filmjét, a Snow White And The Huntsman című mozit, míg Robert itt nőtt fel, így őt ide köti a családja.

A pár nemrég az Alkonyat - Hajnalhasadás című film miatt körbeutazta a világot, de a londoni premier után itt végre megpihenhettek. A lakást hatalmas terek jellemzik: a tágas konyhájában bátran főzhet együtt Kristen és Robert anélkül, hogy kerülgetniük kellene egymást. A ház dekorációja igen modern, a hálószobában lévő ágy hatalmas, a karosszékek nagyon kényelmesnek tűnnek, a fésülködő asztal pedig igazán elegáns.

A másik hálószobában akár vendégek is álomra hajthatják a fejüket - az is óriási, a falak pedig a ma nagyon divatos nude színre lettek festve. Hogy még élettel telibb legyen, az apartmant a sok zöld növény teszi még barátságosabbá és otthonosabbá. A kétszintes lakás második emelete pedig egy nagyon stílusos tetőterasz, amelyről mesés kilátás nyílik az egész városra. A párt már jól ismerik a környéken, mostanában jónéhányszor találkoztak velük az arra lakók.

Megjegyzések