Daniel Radcliffe sokkolni akar új filmjével

A Harry Potter filmek egykori gyereksztárja reméli, hogy új filmje a legalapvetőbb emberi félelmeket célozza és találja is el.

Daniel Radcliffe reméli, hogy vadonatúj filmje, A fekete ruhás nő beletalál majd a „legalapvetőbb emberi félelmekbe”. Az egykori gyereksztár nagyon szeretné valóban halálra rémíteni a nézőket a horrorral.

A 22 éves világsztár az egyik főszereplője a természetfelettivel foglalkozó thrillernek, de a mozi nem egy direkt sokkoló alkotás. A brit fiatalember abban reménykedik azonban, hogy mély pszichológiai nyomot hagy majd mindenkiben, aki jegyet vesz rá.

„Meg akarom ijeszteni az embereket ezzel a filmmel, amennyire csak lehetséges. Ez nem egy véres mozi, egyáltalán nem ilyen típusú.
Én is azok közé az emberek közé tartozom, akik nem annyira szeretik a véres, trancsírozós filmeket, de ez a film nem is olyan. Az viszont biztos, hogy nagyon ijesztő, és pontosan a legalapvetőbb emberi félelmekre hat.” – mondta el Daniel, aki mindössze tíz éves volt, amikor kiválasztották a Harry Potter franchise főszerepére.

Megjegyzések