Hermione matyóban

Úgy látszik, a magyar motívumok megállíthatatlanul terjednek a nemzetközi sztárvilágban. Jenson Button és Nicole Kidman után most a Harry Potter üdvöskéje, Emma Watson is ilyen blúzt öltött magára.

Emma a kaliforniai Coachella zenei fesztiválon jelent meg egy magyar virágmotívumokkal díszített blúzban, amit egy merész, bekecsre hasonlító kabáttal kísért.

A kalocsai és matyó minták terjedése mára egyértelműen trendnek nevezhető. Már mi is jó néhány korábbi cikkünkben foglalkoztunk a magyar motívumok külföldi térhódításával.

Az egykori Harry Potter-sztár Emmával egyébként az elmúlt években nagyot fordult a világ. Igyekezett jó kislány imidzsét levetkőzni, előbb levágatta a haját, majd elvállalta egy olyan film főszerepét, amiben bűnözőt alakít, hollywoodi sztárok lakásába tör be, és méregdrága táskákat lop el. A forgatókönyv igaz történet alapján íródott, a rendező Sofia Coppola.

Emma egyébként egy új fiúval jelent meg a fesztiválon, és a hírek alapján nagyon jól érezték magukat együtt. A brit pletykalapok szerint már januárban is látták Will Adamowicz-cal, akivel az Oxford Egyetemen ismerkedett meg. A mostani fesztiválon Emma és Will csókolóztak is.

Megjegyzések