2012. április 14., szombat

Szépség lesz Emma Watson

Úgy tűnik, a Harry Potter-filmek Hermione Grangere, Emma Watson játszhatja Belle-t abban az élőszereplős produkcióban, amit a Disney klasszikus animációs filmje, A szépség és a szörnyeteg alapján rendez majd Guillermo del Toro.

A Variety értesülései szerint a tárgyalások már a végső szakaszban járnak, és az ifjú színésznő most már bármikor aláírhatja a szerződést. Denise Di Novi, a remake producere már tavaly kiszivárogtatta, hogy a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész sztárja tárgyalásokat folytat a rendezővel, miután del Toro azt nyilatkozta róla, hogy ő lenne a tökéletes színésznő a szerepre. A film állítólag a Beast címet kapta, és valamikor 2014-ben mutatják be.

Nem kell azonban addig várni arra, hogy viszontlássuk a vásznon a Harry Potter-filmeket maga mögött hagyó Emma Watsont: ő játssza ugyanis az egyik mellékszerepet a magyar mozikban február 16-án bemutatandó Egy hét Marilynnel című életrajzi filmben. Ami pedig A szépség és a szörnyeteg meséjét illeti – a Disney-animációs filmet szintén február 16-án mutatják be újra, ezúttal 3D-ben a hazai filmszínházak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése