2012. április 14., szombat

Daniel Radcliffe elárulta: szívesen vállalná az apaságot.

A Harry Potter sztárja – Daniel Radcliffe – egy ideje már Rosanne Cokerrel randizgat, és saját állítása szerint itt az ideje annak, hogy apa legyen.

„Mindketten ugyanazt akarjuk, bár tisztában vagyunk vele, hogy nevetséges lenne ilyen hamar belevágni. Mindig is fiatalon akartam gyereket. Tudom, hogy ez nem egyszerű. Nagyon sok barátomon látom, hogy boldogabbak, ám még fáradtabbak lettek” – nyilatkozta a mindössze 22 éves színész a Skynewsnak.

Daniel vallja, hogy szerinte a lehető legjobb dolog a világon a gyermekvállalás, főleg egy ilyen partner mellett: „Nem hiszek a sorsban, és nem gondolom, hogy mindenkinek meglenne a világban a másik fele, de én úgy érzem, most megtaláltam! Nem hiszem, hogy fogok valaha is találni bárkit, aki ennyire passzol hozzám, mint Rosie.”

Azt azért meg kell hagyni, hogy a gyerekvállalás igen nagy felelősség, és jó kérdés, hogy Daniel tényleg ilyen fiatalon vágna-e bele, ugyanis míg a gyerek fel nem nő, egy ideig biztos nem kéne filmet vállalnia, ami pedig a karrierjének nem tenne jót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése