2012. április 15., vasárnap

Emma Watson új mozira igazolt

A Harry Potter filmek sztárja a hírek szerint szerepet kap Sofia Coppola következő filmjében, a The Bling Ring-ben.

Emma Watson lehet a sztárja az Oscar-díjas Sofia Coppola következő filmjének. A The Bling Ring című mozi egy csapat fiatal lányról szól, akik sorra kifosztják a gazdagok és a hírességek otthonait Hollywoodban.

A brit szépség, aki a nézők szeme láttára érett komoly hölggyé a Harry Potter filmekben, egy betörős drámában vállalhat munkát. A történet valóban megtörtént eseten alapul, 2009-ben tartóztattak le több tinit, akik olyan sztárok otthonaiba surrantak be, mint Lindsay Lohan és Paris Hilton. Bár a lányok maguk is jó anyagi körülmények között éltek, teljesen elvarázsolta őket a hírességek csillogó élete, amit az újságokban és a tévében láttak. A tinik egy idő után már tudatosan kiválasztották azokat a sztárokat, akiktől lopni akartak, sőt, az eltulajdonítandó tárgyakat is kiválasztották.

A lehetséges stábról a rendezőnő elmondta – „Izgatott vagyok a fiatal stábbal kapcsolatban, akiket kiválasztottunk. Alig várom, hogy elkezdjük a Los Angeles-i forgatást.”

Watson kisasszony korábban azt állította, hogy több időt szeretne áldozni a tanulásra, miután több filmet is befejezett mostanában. Játszik az Egy hét Marilynnel-ben, leforgatta a The Perks of Being a Wallflower-t és a pletykák szerint nemsokára kezdi a David Yates keze alatt a Your Voice in My Head-et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése